Harjutorinkatu 1, Torkkelinmäki / Kallio / Helsinki

1928

TÄYDELLISEN IHANA KAUPUNKIKOTI KATTOJEN KORKEUDELLA

Asunto Oy Kotiharju on 1928 valmistunut 102 asunnon kaunis ja vankkarakenteinen kivitalo. Nyt myynnissä oleva tilava kaksio sijaitsee tämän hissitalon ylimmässä, eli 7. kerroksessa. Läpitalon asunnossa on todella toimiva ja avoin pohjaratkaisu sekä isot huoneet. Huonekorkeus, lankkulattiat, leveät ikkunalaudat ja alkuperäiset kaapistot tuovat asuntoon ihanaa vanhan talon tunnelmaa. Talon henkeä on pyritty kunnioittamaan myös taidokkaasti toteutetulla porrashuoneen, hissien, ovien ja julkisivujen kunnostuksilla ja tässä onkin onnistuttu mestarillisesti.

Asunnon todellisena katseenvangitsijana toimii upeaakin upeammat ikkunanäkymät. Olohuoneen ikkuna on Torkkelinmäen ja Franzéninkadun suuntaan tarjoten puustoiset kattonäkymät sekä tunnelmalliset auringonlaskut. Makuuhuone taasen viihtyisän sisäpihan suuntaan ja kohti kaunista talonseinustaa.

Yhtiön korjaushistoria on kattava, mm. hissien saneeraus 2005, putkisaneeraus 2006-2008, vesikaton uusiminen 2009, porrashuonesaneeraus 2016, julkisivun peruskorjaushanke ja ikkunoiden uusimistyöhanke 2018-2019. Asunnon keittiö ja kylpyhuone on uudistettu putkisaneerauksen yhteydessä. Yhtiö onkin erittäin haluttu ja vakavarainen, ja kerää mittavat vuokratuotot yhtiön omistamista kolmesta asunnosta ja viidestä liiketilasta, viime vuonnakin noin 110 000 euroa.

Yksi näistä liiketiloista on jo kulttimaineeseen noussut Kotiharjun Sauna, joka on Helsingin ainoa jäljellä oleva perinteinen puulämmitteinen korttelisauna. Muutama askel harjua alaspäin ja kulmassa sijaitsee toinen legendaarinen kohtauspaikka, Harju 8. Alueella nautitkin urbaanista asumisesta parhaimmillaan; lukuisat ihanat ravintolat, kuppilat, putiikit ja puistot ovat kävelyetäisyydellä sekä erinomaiset liikenneyhteydet joka suuntaan.

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Varaa oma esittelyaikasi.

MYYNTI JA ESITTELYT:

MIA LEHTONEN
0400 369 666
mia@havenlkv.fi

face: mialkv
insta: mialkv
omat sivut: mialkv.fi

ONKO OMAN ASUNNON MYYNTI AJANKOHTAINEN?
Soita tai laita viestiä ja jutellaan lisää. Tulen mielelläni maksuttomalle arviokäynnille.

Tietoja kohteesta

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Kotiharju
Sijainti
Harjutorinkatu 1, 00500 Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Huoneistoselitelmä
2h, kk, kph (yj 2 H)
Asuintilojen pinta-ala
45 m²
Tontin koko
1 450 m²

Muita tietoja

Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti

Asumiskustannukset

Hoitovastike
174,00 € / kk
Rahoitusvastike
158,78 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
332,78 € / kk
Vesimaksu
18,00 € / hlö / kk

Hinta

Myyntihinta
311 697 €
Velkaosuus
15 303 €
Velaton hinta
327 000 €
Neliöhinta
6 926,61 €/m²

Kuvia kohteesta

Sijainti kartalla

Kohteen välittäjä

Mia Lehtonen

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, kaupanvahvistaja

Varaa maksuton arviokäynti


Arviokäynti on sinulle maksuton, jos tarvitset sen asuntosi myyntiä varten. Muussa tapauksessa, esimerkiksi pankkia varten arviokäynnistä veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Hei!
Tervetuloa Haven LKV:n sivulle. Haluatko myydä asunnon tai varata esittelyajan?