Iivarinkatu 10, Ristinummi / Järvenpää

Myynnissä monien mahdollisuuksien iso rinnetontti hyvämaineisella ja turvallisella Ristinummen asuinalueella. Tontista saatavilla maaperätutkimus. Asemakaavamääräys alueella on AO-16, eli erillispientalojen korttelialue. Alueelle voidaan rakentaa yksi- tai kaksiasuntoisia pientaloja asumistarkoituksiin. Rakennusoikeutta tontilla on 288 m2 ja talon kallionpohjainen rakennuspaikka on mäen päällä. Tontin alaosaan voi rakentaa talousrakennuksia, kuten esimerkiksi kesäkeittiön terasseineen. Tontilla on puustoa, mikä lisää tontin suojaisuutta. Tontin korkeusero mahdollistaa mm. monitasoisen piharakentamisen. Tontilla pieni purkukuntoinen rakennus sekä pieni uima-allas. Kunnallistekniikka tontin rajan välittömässä läheisyydessä, samoin valokuitu.

Ristinummi asuinalueena on erityisesti lapsiperheiden suosiossa ja alueen asukkaat ovat olleet aktiivisia kehittämään aluettaan yhdessä Järvenpään kaupungin kanssa (yleissuunnitelman linkki alempana). Hiekkatiet ja maaseutumiljöö ovat vain muutaman askeleen päässä, silti keskustan palvelut, koulu, päiväkodit ja muut arjen tärkeimmät palvelut ovat riittävän lähellä. Helsinkiin pääsee junalla alle puolessa tunnissa. Tulen mielelläni esittelemään tonttia, mutta mikäli käyt tutustumassa tonttiin itsenäisesti, ethän kulje keltaisen talon pihan läpi. Kulku tontille on suoraan tieltä, puisten rajamerkkien välistä.

Yleissuunnitelman linkki: https://www.jarvenpaa.fi/asuminen-ja-ymparisto/hankkeet/ristinummi

Tietoja kohteesta

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Sijainti
Iivarinkatu 10, 04420 Järvenpää
Tyyppi
omakotitalotontti
Tontin koko
2 878 m²

Muita tietoja

Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti

Hinta

Myyntihinta
124 000 €
Velaton hinta
124 000 €

Kuvia kohteesta

Sijainti kartalla

Kohteen välittäjä

Merrild Arminen

Asuntomyyjä

Varaa maksuton arviokäynti


Arviokäynti on sinulle maksuton, jos tarvitset sen asuntosi myyntiä varten. Muussa tapauksessa, esimerkiksi pankkia varten arviokäynnistä veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Hei!
Tervetuloa Haven LKV:n sivulle. Haluatko myydä asunnon tai varata esittelyajan?