Search

Junkkarinkaari 1, Pakkala / Kartanonkoski / Vantaa

2005

LÄMMINHENKINEN JA VALOISA ASUNTO TÄYDELLISELLÄ SIJAINNILLA

Haluatko asua urbaanilla alueella mutta omassa rauhassa tunnelmallisessa taloyhtiössä?
Tervetuloa Asunto Oy Vantaan Keisarinnaan! Vuonna 2005 valmistunut taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, halutulla ja suositulla asuinalueella.

Nyt myynnissä olevan saunallisen kolmion pohjaratkaisu on osoittautunut arjen pyörityksessä erittäin toimivaksi ja käytännölliseksi. Huoneet ovat kivan kokoisia ja neliöitä on käytetty juuri siellä missä niitä tarvitaan. Säilytystilaa on runsaasti niin asunnosta, kuin taloyhtiön tiloistakin. Kodin värimaailma on pehmeän seesteinen, valkoista, vaaleaa harmaata ja puun sävyjä, jotka sulautuvat ympäröivän luonnon vehreyteen.

Tyylillä ja taidolla pidetyssä ja huolletussa taloyhtiössä on ilo asua ja taloyhtiö onkin erittäin tykätty. Asukkaiden viihtyvyyteen, yhtiön arvon ja kunnon säilyttämiseen panostetaan ja remontit pyritään suorittamaan ajallaan.

Asuinalueena Kartanokoski, Pakkala ja sen ympäristö on rauhallista ja vehreää, ja ulkoilumaastot ovat mitä parhaimmat. Sijainti on erinomainen lähellä lentokenttää. Suomenkielinen päiväkoti on lähellä, alueelta löytyy myös englanninkielinen päiväkoti Y.E.S ja Vantaan kansainvälinen koulu. Kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon läheisyys tarjoaa kattavat päivittäispalvelut sekä ravintolat, kahvilat ja liikkeet. Tammiston monet erikoismyymälät, outletit, kirjasto, terveys- ja liikuntapalvelut ovat myös lyhyen matkan säteellä.

Liikenneyhteydet ovat loistavat, niin julkista liikennettä, kuin pyöräilyä tai omaa autoakin suosivalle. Bussilla pääset reippaasti Helsingin keskustaan ja omalla autolla tavoitat valtaväylät sujuvasti.

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Varaa oma esittelyaikasi.

MYYNTI JA ESITTELYT:

Tero Saloniemi
0400 467 811
tero@havenlkv.fi


ONKO OMAN ASUNNON MYYNTI AJANKOHTAINEN?
Soita tai laita viestiä ja jutellaan lisää. Tulen mielelläni maksuttomalle arviokäynnille.

Tietoja kohteesta

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Vantaan Keisarinna
Sijainti
Junkkarinkaari 1, 01510 Vantaa
Tyyppi
kerrostalo
Kerros
2/4
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph/s, parveke
Tilojen pinta-ala
65.5 m²
Tontin koko
1,883 m²

Muita tietoja

Keittiön varusteet
Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, uuni, liesituuletin (talotuuletin), astianpesukone. Paljon pöytä- ja kaappitilaa. Pöytätasot öljyvahattua tammea, kaapit ja laatikot valkoisia, vetimet krominväriset. Musta keraaminen allas ja hana pesukoneliitännällä. Välitilassa valkoiseksi maalatut laatat.
Kylpyhuoneen varusteet
Tilava ikkunallinen kylpyhuone lattialämmityksellä (sähkö). Seinät ja lattia mikrosementtiä, katto puupaneeli. Pitkä pöytätaso, jonka alla tilavat vetolaatikot. Iso peili sekä peilivalaisin. Suihku, pesukoneliitäntä. Pyykinpesukone kuuluu kauppaan.
Hissi
Kyllä
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: Ulostyönnetty. Suunta: Itä
Kohteessa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Sähkölämmitteinen kiuas. Lattia mikrosementtiä, seinät ja katto paneelia.

Asumiskustannukset

Hoitovastike
334,05 € / kk
Rahoitusvastike
-
Yhtiövastike yhteensä
334,05 € / kk
Vesimaksu
20,00 € / hlö / kk
Autopaikkamaksu
14,00 € / kk
Saunamaksu
-
Sähkölämmitys
-
Kiinteistövero
-
Muut kustannukset
Hallitukselle valtuudet 1-2 ylim. vastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen yhtiön tilanteen niin vaatiessa tai salliessa. € / kk

Hinta

Velaton hinta
275 000 €
Myyntihinta
275 000 €
Neliöhinta
4 198,47 €/m²
Velkaosuus
-
Vuokra
Vuokravakuus

Talon ja tontin tiedot

Tehdyt remontit
2021 Hissien perusparannuksen aloitus uusien ovipakettien ja valoverhojen asennuksella. Piharakennuksien huoltomaalaus. 2020 Piha-alueiden kunnostusta. 2019 Roskakatoksen osittainen huoltomaalaus. Piha-alueiden siistimistä, kasvien poistoa. Leikkipaikan leikkivälineiden maalausta. 2018 Kopolaattakorjauksia (2015-2018). 2017 Ulko-ovien maalaus. 2017 Silikonisaumat uusittu kaikista pesutiloista. 2016 Lämmitys tasapainotettu. 2016 IV-kanavisto puhdistettu. Lämmityksen tasapainotus. 2015 Salaoja- ja sadevesijärjestelmien huuhtelu. Ikkunoiden ja parvekeovien lämpökamerakuvaus. Ikkunoiden ja parvekeovien tiivistys lämpökamerakuvausten perusteella.
Tehdyt remontit
Kunnossapitotarveselvitys As Oy Vantaan Keisarinna, esitys yhtiökokoukselle 2022. Merkittävimmät tällä hetkellä tiedossa olevat 2027 mennessä tehtävät kunnostukset: – Hissien perusparannus, tehdään osissa kolmen vuoden aikana 2021-2024 hallituksen suunnitelmien mukaisesti ja pyritään rahoittamaan pääosin hoitovastikkeen ylijäämillä. – Ilmastointikanavien puhdistus 2022 – Kattojen kuntotarkastus – Talojen rappukäytävien seinien maalaukset – Liukumäen tilalle uusi leikkiväline, kun elinkaari loppuu – Pihapenkkien huolto ja uusiminen tarvittaessa 2022 – Väestönsuojan tiiveystarkastus – Kuntoarvion päivitys 2024
Asumistyyppi
Rakennusvuosi
2005
Huoneistojen lukumäärä
24
Liiketilojen pinta-ala
Liikehuoneistojen lukumäärä
Kattomateriaali
Harjakatto
Kattotyyppi
Tiilikate
Energialuokka
E2007
Tontin omistus
oma
Kaavatilanne
Asemakaava
Rannan tyyppi
Rannan kuvaus
Rakennusoikeus

Kuvia kohteesta

Sijainti kartalla

Kohteen välittäjä

Tero Saloniemi

Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja

Varaa maksuton arviokäynti


Arviokäynti on sinulle maksuton, jos tarvitset sen asuntosi myyntiä varten. Muussa tapauksessa, esimerkiksi pankkia varten arviokäynnistä veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Hei!
Tervetuloa Haven LKV:n sivulle. Haluatko myydä asunnon tai varata esittelyajan?

Varaa Kohteen esittely