Esittely Su 4.6. klo 11-11:30

Kaarnatie 35, Mattila / Tuusula

2003

SKANDINAAVISEN TYYLIKÄS JA LAADUKAS OMAKOTITALO LOISTAVALLA SIJAINNILLA

Tervetuloa tutustumaan omalla, 1 000 neliön loivalla rinnetontilla sijaitsevaan tyylikkääseen omakotitaloon. Loistavaa suunnittelua ja tilankäyttöä. Pohjaratkaisu on persoonallinen ja toimiva. Muunneltavuutensa ja tilojensa ansiosta kokonaisuus sopii myös isommallekin perheelle.

Avoimet ja valoisat asuintilat sijoittuvat kahteen tasoon, jota suojaisa, iso parveke, kulkuväylät ja terassialueet korostavat. Yläkerrassa on varsinaiset asuintilat, kolme makuuhuonetta, ruokailutila, Puustellin keittiö, jonka kivitasot ja korkeatasoiset varusteet täyttävät vaativammankin kokin tarpeet. Valoisassa olohuoneessa katseen vangitsee Uuniseppien kulmatakka leivinuuni yhdistelmä. Saunaosastolta on käynti isolle lasitetulle terassille, jonka suojassa on ihana viettää aikaa. Lasitetulta terassilta on käynti lisäksi kattamattomalle terassille, jonne on sijoitettu ulkoporeallas. Alakerrassa on kuntosali, elokuva-/pelihuone, kaksi suurta varastohuonetta sekä kauko-ohjattavalla ovella varustettu autotalli, josta kuivin jaloin kotiin!

Suuri tontti on monimuotoinen ja helppohoitoinen. Laajat terassi- ja nurmialueet joista robottiruohonleikkuri huolehtii, autokatos sekä tilava parkkipaikka tekevät pihapiiristä täydellisen. Täällä on tilaa leikkiä, pelata ja viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Tuusulan Mattila on tykättyä ja haluttua, pientalovaltaista asuinaluetta. Päiväkodit ja koulut vieressä mm. suunnitelmien mukaan syyslukukauden 2024 alkaessa toimintansa käynnistävä Tuusulanjärven kampus/Tusby träsk campus tulee pitämään sisällään muuntojoustavia tiloja varhaiskasvatukselle, esiopetukselle, perusopetuksen 1–6. vuosiluokille sekä Tuusulan ruotsinkieliselle opetukselle. Iltaisin ja viikonloppuisin tilat ja piha-alue muuntuvat asukkaiden yhteisiksi harrastamisen paikoiksi

Golf-kenttä, Krapi ja Gustavelund sekä Tuusulanjärven läheisyys tarjoavat upeat harrastusmahdollisuudet niin kesällä kuin talvellakin.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot ja esittelyt:

Tero Saloniemi
0400 467 811
tero@havenlkv.fi

ONKO OMAN ASUNNON MYYNTI AJANKOHTAINEN?
Tulen mielelläni maksuttomalle arviokäynnille. Soita tai laita viestiä ja jutellaan lisää.

Tietoja kohteesta

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Sijainti
Kaarnatie 35, 04340 Tuusula
Tyyppi
omakotitalo
Huoneistoselitelmä
4h, avok, s, kph, 3 wc, kuntosali, elokuvahuone, 2 varastohuonetta, autotalli, autokatos
Asuintilojen pinta-ala
125 m²
Tontin koko
1 000 m²

Muita tietoja

Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti

Asumiskustannukset

Hinta

Myyntihinta
479 000 €
Velaton hinta
479 000 €
Neliöhinta
3 832,00 €/m²

Kuvia kohteesta

Sijainti kartalla

Kohteen välittäjä

Tero Saloniemi

Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja

Varaa maksuton arviokäynti


Arviokäynti on sinulle maksuton, jos tarvitset sen asuntosi myyntiä varten. Muussa tapauksessa, esimerkiksi pankkia varten arviokäynnistä veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Hei!
Tervetuloa Haven LKV:n sivulle. Haluatko myydä asunnon tai varata esittelyajan?