Kajavankatu 5, Kurkela / Kerava

1972

Viidennen kerroksen upean vehreät näkymät!

Tämä hissitalon hyväpohjainen kaksio on vertaansa vailla sinulle, joka haluat remontoida itsellesi unelmien kodin ja osaat nähdä pintaa syvemmälle. Asunnon molemmat huoneet ovat ihanan tilavia, ja siten myös helppo suunnitella ja sisustaa mieleisekseen. Asunnon jokaisesta ikkunasta näkyy luonnon läheisyys ja ympärillä kohoavat puut tarjoavat hyvän näkösuojan ja oman rauhan. Olohuoneen yhteydessä olevalta parvekkeelta avautuvat erityisen vehreät viidennen kerroksen näkymät. Lasitetun parvekkeen kaunis mäntymaisema ja taatusti suojaisa sijainti tarjoavat miellyttävän lekottelupaikan kesäpäiviin.

Halutulla Kurkelan alueella asut hyvien yhteyksien ja palveluiden lähellä. Vierestä löytyvät Kurkelan yhtenäiskoulu, päiväkodit, sekä koirapuisto. Keravan uusi uimahalli ja Kalevan urheilupuisto löytyvät kilometrin päästä. Palveluiden äärelle Keravan keskustaan, juna-asemalle ja kauppakeskus Karuselliin on matkaa 1,5 km.

Hyvin hoidetussa yhtiössä on tehty mm. julkisivu- ja hissiremontti, ja seuraavaksi on vuorossa putkiremontti, jonka hankesuunnittelu on jo tehty. Tämän hetken suunnitelmien mukaan urakan kilpailutus on tarkoitus tehdä helmi-huhtikuussa 2023 ja yhtiökokous päättä lopullisesta käynnistämisestä huhti-toukokuussa 2023. Putkiremontin yhteydessä kylpyhuoneet uusitaan täysin.

Sijoitusasuntoa etsivälle tiedoksi, että rahoitusvastikkeet on kirjanpidossa tuloutettu, eli ovat sijoittajalle vähennyskelpoisia.

Tätä kotia esittelen yksityisnäytöin. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!
Lisätiedot ja esittelyt: Tuomas Maksimainen | 0403580051 | tuomas@havenlkv.fi

Tietoja kohteesta

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Kurjenpolku
Sijainti
Kajavankatu 5, 04230 Kerava
Tyyppi
kerrostalo
Huoneistoselitelmä
2h,k
Asuintilojen pinta-ala
55 m²
Tontin koko
3 616 m²

Muita tietoja

Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti

Asumiskustannukset

Hoitovastike
159,50 € / kk
Rahoitusvastike
141,30 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
300,80 € / kk
Vesimaksu
19,00 € / hlö / kk
Autopaikkamaksu
10,00 € / kk
Saunamaksu
9 € / kk

Hinta

Myyntihinta
62 257 €
Velkaosuus
16 743 €
Velaton hinta
79 000 €
Neliöhinta
1 131,95 €/m²

Kuvia kohteesta

Sijainti kartalla

Kohteen välittäjä

Varaa maksuton arviokäynti


Arviokäynti on sinulle maksuton, jos tarvitset sen asuntosi myyntiä varten. Muussa tapauksessa, esimerkiksi pankkia varten arviokäynnistä veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Hei!
Tervetuloa Haven LKV:n sivulle. Haluatko myydä asunnon tai varata esittelyajan?