Manttaalitie 33, Pakila / Helsinki

2008

Hurmaava kokonaisuus avaruutta, valoa ja kodikkuutta.

Tästä kodista löytyy kaikki, mitä toimivaan perheasuntoon kuuluu. Hyvät säilytystilat, päiväkodin ja ala-asteen läheisyys, turvallinen perheiden suosima asuinalue, ajattomat ja silmää miellyttävät materiaalit sekä loistava pohjaratkaisu!

Valoisa keskikerros hurmaa tulijan heti sisään astuessa. Avara, ylös saakka auki oleva olohuonetila on monille unelmien täyttymys, ja tuo ihanaa tilan tuntua kodin keskiöön. Hyvänkokoisessa keittiössä on tilaa kaikelle tarpeelliselle, sekä yhteisiin ruuanlaittohetkiin. Arkena aamiaispöydän voi kattaa keittiöön ja isomman porukan illallisen vastaavasti olohuoneen puolelle.

Olohuoneesta on käynti hiljattain lasitetulle terassille. Viihtyisä terassi jatkaa luontevasti oleskelutilaa, ja tarjoaa kivan suojaisan paikan seurusteluun, tai omaan rauhaan. Lasitetulla terassilla grillailusta nauttiminen onnistuu myös viileämpinä päivinä. Näppärän kokoinen, viihtyisä takapiha ulkoporealtaineen kutsuu nautiskelemaan ympäri vuoden.

Portaat alakertaan tuovat aulatilaan, josta on kulku makuuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen, takkahuoneeseen sekä kylpyhuoneeseen ja saunaan. Alakerrassa on lisäksi erillinen wc. Omalla uloskäynnillä oleva takkahuone toimii hyvin myös vierashuoneena.

Ylimmässä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, sekä kylpyhuone. Kodista löytyvät yhteensä kolme wc:tä, sekä kaksi suihkutilaa tekevät arjesta sujuvaa isommallekin perheelle. Hyvänkokoinen autotalli, sekä suuri varastotila takaavat sen, että säilytystilaa on riittävästi aktiivisenkin perheen tarpeisiin. Autotallin lisäksi toiselle autolle löytyy paikka pihalta.

Pakila on arvostettu asuinalue, joka on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Lämminhenkisyys, rauhallinen tunnelma sekä päivittäisten palveluiden läheisyys ovat ehdottomasti tämän alueen valtteja. Jos siis haaveenasi on muuttovalmis upea koti halutusta Pakilasta, ole pian yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa yksityisesittelyyn!

Tuomas Maksimainen
040 3580051
tuomas@havenlkv.fi

Tietoja kohteesta

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Helsingin Mantaalitie 33A
Sijainti
Manttaalitie 33, 00680 Helsinki
Tyyppi
paritalo
Huoneistoselitelmä
4h, k, th, s, 2xkph, khh, varasto, autotalli, kylmä käyttöullakko
Asuintilojen pinta-ala
130 m²
Tontin koko
760 m²

Muita tietoja

Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti

Asumiskustannukset

Hoitovastike
159,19 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
159,19 € / kk

Hinta

Myyntihinta
638 000 €
Velaton hinta
638 000 €
Neliöhinta
4 907,69 €/m²

Kuvia kohteesta

Sijainti kartalla

Kohteen välittäjä

Varaa maksuton arviokäynti


Arviokäynti on sinulle maksuton, jos tarvitset sen asuntosi myyntiä varten. Muussa tapauksessa, esimerkiksi pankkia varten arviokäynnistä veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Hei!
Tervetuloa Haven LKV:n sivulle. Haluatko myydä asunnon tai varata esittelyajan?