Raivaajankatu 2B4, Kytömaa / Kerava

Tervetuloa Keravalle!

Kytömaan uudelle asuinalueelle rakentuu lisää laadukkain materiaalein varusteltuja, tilavia kytkettyjä omakotitaloja.

Omakotitalot ovat suuria kahdessa tasossa olevia perheasuntoja. Molemmille asunnoille kuuluu ulkovarasto, autokatospaikka ja ulkopaikka, sekä oma piha-alue. Asunnot lämpiää edullisella kaukolämmöllä. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella niin, että kaikki asunnot hallitsevat omaa määräalaansa ja vastaavat yksin osuudestaan tontin vuokraan sekä oman tontin kokoiseen osuuteen yhteisestä alueesta.

Keravan Kytömaalle rakennetaan uutta asuinaluetta, ja nyt olisi mahdollisuus päästä ensimmäisten joukossa nauttimaan tästä rauhallisesta ja kauniista asuinalueesta kohtuulliseen hintaan. Kytömaan alue on sijainniltaan loistava pääkaupunkiseudulla työskenteleville, sillä Lahdentieltä ajaa nopeasti moneen paikkaan.

Asunnot rakennetaan muuttovalmiiksi ja rakentaja huolehtii kaikista viranomaistarkistuksista lopputarkastukseen asti, joten voit huoletta jäädä odottelemaan uuden kodin valmistumista. Halutessasi pääset myös vaikuttamaan lähes kaikkeen, pintamateriaaleista pohjaratkaisuihin ja kauppahintaan sisältyy kolme käyntiä sisustusarkkitehdin kanssa.

Taloja tulee ainoastaan neljä kappaletta, joten varaa omasi jo tänään!

Rakennusliike ottaa vastaan asunto-osakkeita osana kauppahintaa, kysy lisää välittäjältä.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää.
Tuomas Maksimainen 0403580051
tuomas@ulkv.fi

Tietoja kohteesta

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Sijainti
Raivaajankatu 2B4, 04200 Kerava
Tyyppi
paritalo
Kerros
1/2
Huoneistoselitelmä
4h, k, 2x kh, wc, aula, khh, s, varasto ja autokatos
Tilojen pinta-ala
121 m²
Tontin koko
297 m²

Muita tietoja

Keittiön varusteet
Asiakas voi suunnitella itse oman näköisen keittiön keittiösuunnittelijan kanssa. Myös kaikki pintamateriaalit voi suunnitella oman maun mukaan. Perustasoon kuuluu: Lattiat: Laminaatti Egger Home White Matera Oak EHL107 (51XA)
Kylpyhuoneen varusteet
Yläkerran KH: WC-istuin, peili ja allaskaappi Alakerran PH: 2x suihku, Kaikki pintamateriaalit voi suunnitella oman maun mukaan. Perustasoon kuuluu: KPH Lattia: Lattialaatta Alba 10x10, black (VV24) Seinät: KPH seinät: Seinälaatta White & Cream 30x60 cm White Glossy (67GI)
Hissi
Ei
Parveke
Ei
Kohteessa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kaikki pintamateriaalit voi suunnitella oman maun mukaan. Perustasoon kuuluu: KPH Lattia: Lattialaatta Alba 10x10, black (VV24) Seinät: KPH seinät: Seinälaatta White & Cream 30x60 cm White Glossy (67GI)

Asumiskustannukset

Muut kustannukset
Kiinteistöveroa ei ole vuokratontilla. Rakennuksesta on kuitenkin maksettava kiinteistövero, kun se on valmis, eikä se ole siksi vielä tiedossa. € / kk

Hinta

Velaton hinta
319 000 €
Myyntihinta
319 000 €
Neliöhinta
2 636,36 €/m²

Talon ja tontin tiedot

Asumistyyppi
Kattomateriaali
Murrettu harjakatto
Kattotyyppi
Pelti
Tontin omistus
vuokrattu
Kaavatilanne
Asemakaava

Kuvia kohteesta

Sijainti kartalla

Kohteen välittäjä

Tuomas Maksimainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, kaupanvahvistaja

Varaa maksuton arviokäynti


Arviokäynti on sinulle maksuton, jos tarvitset sen asuntosi myyntiä varten. Muussa tapauksessa, esimerkiksi pankkia varten arviokäynnistä veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Hei!
Tervetuloa Haven LKV:n sivulle. Haluatko myydä asunnon tai varata esittelyajan?

Varaa Kohteen esittely