Spanskinkuja 9, Pakkala / Vantaa

2016

SKANDINAAVISEN TYYLIKÄS JA LAADUKAS OMAKOTITALO LOISTAVALLA SIJAINNILLA

Tervetuloa tutustumaan omalla, puistoon rajoittuvalla tontilla sijaitsevaan vuonna 2016 valmistuneeseen omakotitaloon. Talossa korostuu loistava suunnittelu ja tilankäyttö sekä moderni tyyli ja laadukkaat yksityiskohdat.

Pohjaratkaisu on persoonallinen ja toimiva, loppuun saakka mietitty ja viimeistelty. Talo hurmaa muotoilullaan ja käytännöllisyydellään. Avoimet ja valoisat asuintilat sijoittuvat kahteen tasoon.
B-energialuokan talossa on vesikiertoinen lattialämmitys, jonka lämmönlähteenä toimii energiatehokas Ewarco hybridilämpöpumppu (passiivinen maalämpöpiiri, poistoilmalämpöpumppu viilennykseen) ja lisänä olohuoneen varaava takka tunnelmaa luomaan. Taloon kuuluu myös valokuitu-nettiyhteys.

Talo sijoittuu tontin etureunaan ja tontin takaosaan on saatu iso terassi ja piha-alue, jossa on kivasti tilaa leikkiä, pelata ja viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Laatoituksin viimeistelty sisäänkäynti sekä iso varasto ja tilava kahden auton katos tekevät pihapiiristä täydellisen.

Pakkala on huippusuosittu, puistomainen asuinalue lentokentän läheisyydessä. Täällä yhdistyvät urbaani cityasuminen ja luonnonrauha tavalla, joka hurmaa taatusti jokaisen. Kauppakeskus Jumbo on helposti tavoitettavissa, jossa kattavat päivittäispalvelut, ravintolat, kahvilat ja liikkeet. Liikenneyhteydet ovat loistavat, niin julkista liikennettä, kuin pyöräilyä tai omaa autoakin suosivalle. Bussilla pääset reippaasti Helsingin keskustaan ja omalla autolla tavoitat valtaväylät sujuvasti.

Tervetuloa ihastumaan! Varaa oma esittelyaikasi!


LISÄTIEDOT JA ESITTELYT:

MIA LEHTONEN
0400 369666
mia@havenlkv.fi

instagram: mialkv
facebook: mialkv
omat sivut: mialkv.fi

ONKO OMAN ASUNNON MYYNTI AJANKOHTAINEN?
Tulen mielelläni maksuttomalle arviokäynnille. Soita tai laita viestiä ja jutellaan lisää.

Tietoja kohteesta

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Sijainti
Spanskinkuja 9, 01510 Vantaa
Tyyppi
omakotitalo
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph/s, khh, p, ak
Asuintilojen pinta-ala
131.5 m²
Tontin koko
379 m²

Muita tietoja

Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti

Asumiskustannukset

Hinta

Myyntihinta
680 000,00 €
Velaton hinta
680 000,00 €
Neliöhinta
5 171,10 €/m²

Kuvia kohteesta

Sijainti kartalla

Kohteen välittäjä

Mia Lehtonen

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, kaupanvahvistaja

Varaa maksuton arviokäynti


Arviokäynti on sinulle maksuton, jos tarvitset sen asuntosi myyntiä varten. Muussa tapauksessa, esimerkiksi pankkia varten arviokäynnistä veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Hei!
Tervetuloa Haven LKV:n sivulle. Haluatko myydä asunnon tai varata esittelyajan?