Väinö Auerin katu 15, Kumpula / Helsinki

2012

Tervetuloa tutustumaan Asunto Oy Helsingin Huvikumpuun!

Vuonna 2012 valmistunut taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, vehreällä Kumpulan mäellä, yliopisto-kampuksen puiston puoleisella reunalla. Myynnissä on ylimmän kerroksen ihanan valoisa ja lähes uudenveroinen läpitalon neliö huippunäkymin: aurinko paistaa isolle parvekkeelle koko päivän ja auringonlaskuja voi ihailla yli vehreän Vallilanlaakson.

Pohjaratkaisu on osoittautunut toimivaksi arjen pyörityksessä: huoneet ovat kivan kokoisia ja neliöitä on käytetty siellä missä niitä tarvitaan. Tehokkaat neliöt yhdistyvät oleskelutilojen väljyyteen, johon iso, lasitettu parveke tuo ihanan lisän. Asunnon värimaailma on pehmeän seesteinen: valkoista ja harmaata on elävöitetty ripauksella puun sävyjä. Rakennuttaja (YIT) on suosinut rakentamisvaiheessa ilahduttavasti kotimaisia tuottajia, kuten Pukkilan laattaa, Petra-kaapistoja ja Karelian tammiparkettia. Myös säilytystilaa löytyy runsaasti, sekä itse asunnosta että taloyhtiön tiloista.

Yleistunnelma mäellä on rauhallinen ja näkymiä hallitsee vehreys – luonto on läsnä arjessa ja ulkoilumaastot ovat mitä parhaimmat. Kumpulan puutaloidylli on vieressä, samoin tunnelmallinen Puu-Käpylä. Kumpulan kasvitieteellinen puutarha ja kahvila ilahduttavat kesäisin. Myös siirtyminen urbaanimpaan tunnelmaan onnistuvat kätevästi, sillä jatkuvasti kehittyvä itäinen kantakaupunki sykkii vieressä. Kynnys lähteä brunssille Kallioon, illalliselle Triplaan tai jätskille Teurastamolle on mukavan matala.

Monipuoliset ja tasokkaat päivittäispalvelut löytyvät kävelymatkan päässä sijaitsevasta Kauppakeskus Arabiasta. Erikoiskauppoihin Rediin ja Triplaan pääsee hetkessä. Väinö Auerin kadun toisessa päässä palvelee ihastuttava kahvila Frangipani sekä R-kioski, jonka vieressä on hyvätasoinen pitseria.

Keskustaan pyöräilee vartissa ja kaikki Lahdentien suunnan bussit kulkevat 200 metrin päästä. Myös poikittaislinjojen reiteille pääsee nopeasti ja bussit 56 ja 506 ajavat kampusmäen kautta. Raitiovaunuista kutonen ja kasi kulkevat niin ikään kävelymatkan päästä, samoin uusi Kalasataman ja Pasilan välille tuleva raitiolinja. Autolla valtaväylät tavoittaa sujuvasti.

Kampusmäkeä kehitetään aktiivisesti ja uudisrakennuksia palveluineen on tulossa Kustaa Vaasan tien puolelle. Alueelle on juuri valmistumassa luonnontiedelukio. Rakennuskohteet sijaitsevat riittävän etäällä taloyhtiöstä, eivätkä hankkeet ulotu kiinteistöä reunustaville laajoille viheralueille.

Aktiivinen liikkuja arvostaa 50 metrin päästä löytyvää monipuolista liikuntakeskusta sekä kävelymatkan päässä sijaitsevia Kumpulan maauimalaa ja Käpylän liikuntapuistoa. Käpylän Pallon kampus sijaitsee mäen alla Vallilanlaaksossa. Ulkoilureiteistä myös Arabianrannan suunta merimaisemineen sekä Viikin luontopolut ovat osoittautuneet mainioiksi. Koirille löytyy puolestaan juuri uusittu puisto niin ikään 50 metrin päästä.

Lapsiperheen arjessa tärkeiksi ovat osoittautuneet alueen toimivat varhaiskasvatuspalvelut ja koulu. Asuinalue kuuluu Käpylän oppilaaksiottoalueeseen ja upouusi päiväkoti Kumpupilvi sijaitsee sadan metrin päässä. Päiväkodin arki toimii: tilat ja piha ovat viihtyisät ja henkilökunnan vaihtuvuus on ollut vähäistä. Koulumatka taittuu turvallisesti pitkin Jyrängontietä.
Edelliset asukkaat ovat viihtyneet alueella erinomaisesti ja myös uusi koti löytyi Huvikummusta.

Varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan.


MYYNTI JA ESITTELYT:

MIA LEHTONEN
0400 369 666
mia@havenlkv.fi

face: mialkv
insta: mialkv
omat sivut: mialkv.fi

ONKO OMAN ASUNNON MYYNTI AJANKOHTAINEN?
Soita tai laita viestiä ja jutellaan lisää. Tulen mielelläni maksuttomalle arviokäynnille.

Tietoja kohteesta

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Helsingin Huvikumpu
Sijainti
Väinö Auerin katu 15, 00560 Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Huoneistoselitelmä
4h, kk, kph/s, las.parveke
Asuintilojen pinta-ala
89 m²
Tontin koko
4 175 m²

Muita tietoja

Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti

Asumiskustannukset

Hoitovastike
467,25 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
467,25 € / kk
Vesimaksu
22,00 € / hlö / kk

Hinta

Myyntihinta
595 000 €
Velaton hinta
595 000 €
Neliöhinta
6 685,39 €/m²

Kuvia kohteesta

Sijainti kartalla

Kohteen välittäjä

Mia Lehtonen

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, kaupanvahvistaja

Varaa maksuton arviokäynti


Arviokäynti on sinulle maksuton, jos tarvitset sen asuntosi myyntiä varten. Muussa tapauksessa, esimerkiksi pankkia varten arviokäynnistä veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Hei!
Tervetuloa Haven LKV:n sivulle. Haluatko myydä asunnon tai varata esittelyajan?