Vesalantie 65a as 1, Vesala / Helsinki

2023

Tervetuloa uuteen kotiin!

Toinen asunto myyty, yksi enää jäljellä! Varaa omasi ennen kuin on myöhäistä! Rakennuslupa on myönnetty 6.1.2023, rakentaminen aloitettu!

Vesalan viehättävälle pientaloalueelle rakentuu laadukkain materiaalein varusteltu viihtyisä paritalokoti omalle tontille.

Paritalon asunnot ovat suuria kahdessa tasossa olevia perheasuntoja. Neliöitä on riittävästi, ja pohjaratkaisu on kivasti muunneltavissa omien tarpeiden mukaan. Esimerkiksi alemman kerroksen varastotilaksi varatusta huoneesta saa halutessaan työtilan. Huoneeseen on oma erillinen sisäänkäynti. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella niin, että molemmat asunnot hallitsevat omaa määräalaansa. Molemmille asunnoille kuuluu oma piha-alue.

Kotoisa pientalovaltainen Vesalan alue on vehreä ja rauhallinen. Ympäröivä luonto, useat puistot ja hyvät urheilu- ja ulkoilumaastot ovat aivan vieressä. Myös tarvittavat päivittäiset lähipalvelut, kuten päiväkoti, koulu, kauppa ja kirjasto löytyvät alueelta.

Asunnot rakennetaan muuttovalmiiksi ja rakentaja huolehtii kaikista viranomaistarkistuksista lopputarkastukseen asti, joten voit huoletta jäädä odottelemaan uuden kodin valmistumista. Halutessasi pääset myös vaikuttamaan lähes kaikkeen, pintamateriaaleista pohjaratkaisuihin.

Rakennusliike ottaa vastaan asunto-osakkeita osana kauppahintaa, kysy lisää välittäjältä.

Tätä kohdetta on ilo välittää. Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää.
tuomas@havenlkv.fi | 040 358 0051

Tietoja kohteesta

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Sijainti
Vesalantie 65a as 1, 00940 Helsinki
Tyyppi
paritalo
Huoneistoselitelmä
2-3 mh, oh, k, 2x kh, aula, khh, s, varastohuone/työhuone
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Tontin koko
641 m²

Muita tietoja

Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti
Esimerkkiteksti

Asumiskustannukset

Hinta

Myyntihinta
389 000 €
Velaton hinta
389 000 €
Neliöhinta
3 241,67 €/m²

Kuvia kohteesta

Sijainti kartalla

Kohteen välittäjä

Varaa maksuton arviokäynti


Arviokäynti on sinulle maksuton, jos tarvitset sen asuntosi myyntiä varten. Muussa tapauksessa, esimerkiksi pankkia varten arviokäynnistä veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Hei!
Tervetuloa Haven LKV:n sivulle. Haluatko myydä asunnon tai varata esittelyajan?