Tarjoamme ensiluokkaista ja odotukset ylittävää palvelua asunnon ostajille, myyjille sekä rakennuttajille joka askeleella aina täydelliseen lopputulokseen. Meille tyytyväinen asiakas on sydämenasia, ja hyvä asiakaspalvelu on tärkein arvomme. Palvelemme joustavasti, sinulle sopivalla tavalla. Meillä on vahva ymmärrys ja osaaminen modernin kiinteistönvälityksen vaatimuksista tämän päivän haasteissa. Intohimosta asumiseen!

Myy kanssamme

PALVELUMME NOSTAA ASUNTOSI ARVOA JA NÄKYVYYTTÄ

Tarjoamme asunnon myyntiin palvelukonseptin, joka nostaa asuntosi arvoa, mahdollistaa nopean myyntiajan sekä parhaimman mahdollisen hinnan. Kokonaisvaltainen osaaminen asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa johtaa onnistuneeseen asuntokauppaan, sekä parhaaseen asiakaskokemukseen. Kun olet ostamassa, myymässä tai rakennuttamassa, olemme mukanasi joka askeleella. Meillä kotisi myynti ei ole koskaan vain yksi muiden joukossa.

LAADUKKAAT KUVAT JA MYYNTISTAILAUS KUULUVAT AINA HINTAAN

Keskitymme täysin sinun asuntoosi ja tuomme sen parhaat puolet esiin houkuttelevasti ja tehokkaasti, kuitenkin niin että alkuperäinen persoonallisuus ja tunnelma säilyvät. Valitsemme parhaat kuvakulmat ja välitämme asunnon täyden potentiaalin kuvien avulla. Käytämme sisustuslehtitasoisiin kohdekuviin lahjakkaimpia asuntokuvaajia ja stailaajia.

TYYLIKÄS MARKKINOINTIMATERIAALI

Perehdymme kohteen yksityiskohtiin ja tietoihin aina perinpohjaisesti ja rautaisella ammattitaidolla. Kokoamme tiedoista ja kuvista upean, korkeatasoisen 16-20 -sivuisen myyntiesitteen.

LÄPINÄKYVÄ VÄLITYSPALKKIO JA ENITEN VASTINETTA RAHALLESI

Meidän avullamme saat kodistasi parhaan mahdollisen hinnan. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan aina erikseen kunkin kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen.

MYYNNIN TUKENA VAHVA BRÄNDI JA MARKKINOINNIN SUVEREENI HALLINTA

Toteutamme vuosittain hurjan määrän asumisen ja elämisen unelmia. Asuntojen myynti ja markkinointi ovat intohimomme. Valitsemme asunnollesi tehokkaimmat markkinointikanavat. Näymme siellä missä ihmiset ovat ja hallitsemme perinpohjin perinteisen ja modernin markkinoinnin: esittelyt, tapahtumat, digi, sosiaalinen media, asuntoportaalit ja printti.

KOKENEET VÄLITTÄJÄT JA TIIMI ERI ALOJEN AMMATTILAISIA PALVELUKSESSASI

Suhtaudumme työhömme suurella intohimolla ja välittäjämme ovat alueensa parhaimmistoa. Lisäksi tiimiimme kuuluu sisällöntuottajia, markkinointiosaajia, visualisteja ja valokuvaajia.

Varaa maksuton arviokäynti


Arviokäynti on sinulle maksuton, jos tarvitset sen asuntosi myyntiä varten. Muussa tapauksessa, esimerkiksi pankkia varten arviokäynnistä veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Varaa maksuton arviokäynti


Arviokäynti on sinulle maksuton, jos tarvitset sen asuntosi myyntiä varten. Muussa tapauksessa, esimerkiksi pankkia varten arviokäynnistä veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Hinnasto

MYYNTITOIMEKSIANTO

Normaalihintainen myyntitoimeksiannon välityspalkkio on 3,72 % kohteen velattomasta kauppahinnasta tai sopimuksen mukaan. Vähimmäispalkkio 3 500 €. Hinnat sisältävät valokuvaus-, asiakirja- ja markkinointikulut, ellei toisin sovita.

Arviokäynti myyntiä varten on aina maksuton.

ARVIOLAUSUNTO

Kirjallinen arviolausunto esim. pankkia, ositusta tai perunkirjoitusta varten osakehuoneistoista 400 € ja kiinteistöistä 600 €. Lisäksi veloitamme mahdolliset asiakirja- ja matkakulut.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.
Hei!
Tervetuloa Haven LKV:n sivulle. Haluatko myydä asunnon tai varata esittelyajan?