Olemme kiinteistönvälitysyritys kiinteistönvälittäjille. Toivotamme sinut tervetulleeksi kuuntelemaan mitä me voimme tarjota sinulle, jotta sinä pystyt antamaan asiakkaillesi juuri sen tasoista ja laatuista kiinteistönvälityspalvelua jota olet aina halunnut antaa. Tule, niin tehdään yhdessä unelmista totta!

Meille töihin

JO ALALLA OLEVILLE VÄLITTÄJILLE

Tervetuloa meille! Meillä voit valita itsellesi sopivan mallin työskennellä. Tarjoamme sinulle motivoivat palkkiomallit jotka ovat alan parhaat. Palkkasi on puhtaasti provisioperusteinen, eikä palkkakattoa ole. Arvostava, innostava ja kannustava työyhteisö lähelläsi sekä kaikki tarpeellinen tuki helposti saatavillasi, jotta sinä voit keskittyä täysillä asiakkaisiin ja menestymiseen.

ALALLE HALUAVILLE

Oletko aina haaveillut kiinteistönvälittäjän urasta? Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Selkeä koulutuohjelmamme luotsaa reippaaseen alkuun, jotta sinustakin tulee kiinteistönvälitysalan ammattilainen. Tervetuloa meille!

Haluatko meille töihin?

Kaikki yhteydenotot luottamuksella.

Varaa maksuton arviokäynti


Arviokäynti on sinulle maksuton, jos tarvitset sen asuntosi myyntiä varten. Muussa tapauksessa, esimerkiksi pankkia varten arviokäynnistä veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Hei!
Tervetuloa Haven LKV:n sivulle. Haluatko myydä asunnon tai varata esittelyajan?