Tutustu välittäjään

Soile Goodall

Kiinteistönvälittäjä LKV

Kodin myyminen tai ostaminen on merkittävä henkilökohtainen ja taloudellinen päätös ja siksi välittäjällä on väliä. Palvelu ja laatu ovat kantavia tekijöitä jokaisessa Soilen toimeksiannossa: jokainen hänellä myynnissä oleva asunto saa täyden huomion ja hän hoitaa työnsä sitoutuneesti ja asiakaslähtöisesti juuri niin kuin hän haluaisi itseään palveltavan.  

Soile saa valtavasti iloa kotien ja ihmisten yhteen saattamisesta ja hän palvelee tasapuolisesti sekä myyjiä että ostajia – päämääränä ripeä ja turvallinen kauppa sekä tyytyväiset asiakkaat. 

Paljasjalkaisena töölöläisenä Soilella on vahva paikallisosaaminen Helsingin kantakaupungissa, ja välittäjänä hänen kokemuksensa kattaa lähes koko pääkaupunkiseudun sekä arvokiinteistöt Kirkkonummelta aina Kerimäelle asti.  

Vapaa-ajalla Soile mieluiten rentoutuu perheen ja eläinystävien seurassa tai viilaa ikuisuusmökkiprojektin suunnitelmia. 

Soile hoitaa luottamuksella ja tarkkuudella niin käytettyjen kuin uusien asuntojen, arvoasuntojen, kiinteistöjen ja kuolinpesien kaupat. Palvelua saa samalla asiantuntemuksella sekä suomeksi että englanniksi. 

Varaa maksuton arviokäynti Soilelta


Myynnissä olevat kohteeni

Mellstenintie 13 A

340 m²

2 247 000 €
Paritalo 1966 · Espoo, Haukilahti · Oh, keittiö, ruokasali, kirjasto, 4-5mh, takkahuone, sauna- ja allasosasto, 3 kph, 2 wc, 2 vh, 2 var., harrastetilat, autotalli

Myytyjä kohteitani

Kohteet ovat poimintoja viimeisen puolen vuoden aikana myydyistä kohteista.
Hei!
Tervetuloa Haven LKV:n sivulle. Haluatko myydä asunnon tai varata esittelyajan?